breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Eξτρεμιστές του WEF καταστρέφουν τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής στην Αμερική!

 

Εξτρεμιστές για λογαριασμό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ φαινεται να βρίσκονται πίσω από τις εκατοντάδες πρόσφατες επιθέσεις στα ηλεκτρικά δίκτυά της Αμερικής, σύμφωνα με έρευνα των ομοσπονδιακών αρχών, αναφέρει το newspunch.com.

Οι ομοσπονδιακές αρχές έκαναν μια έρευνα για τις επιθέσεις σε εταιρείες κοινής ωφελείας στο ηλεκτρικό δίκτυο –οι οποίες ανήλθαν συνολικά σε 106 μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2022– μετά απο πυροβολισμούς σε υποσταθμό στη Βόρεια Καρολίνα που προκάλεσε χιλιάδες απώλεια ρεύματος για μέρες.

Το Headlineusa.com αναφέρει: Ένα άτομο πυροβόλησε με μακρύ τουφέκι στις εγκαταστάσεις του Duke Energy στον υδροσταθμό Wateree στο Ridgeway και στη συνέχεια έφυγε, σύμφωνα με αναφορές των αρχών επιβολής του νόμου.

Τα ΜΜΕ τότε είχαν αναφέρει (την συνήθης τακτική) πως πρόκειται για ακροδεξιούς για να αποτρέψουν περαιτέρω έρευνα για τον πυροβολισμό, οι ερευνητές και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τους κατηγόρησαν ψευδώς ως δεξιούς εξτρεμιστές, όπως ανέφερε και η Daily Mail.

Οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι η επίθεση είχε στόχο να αποτρέψει ένα drag show για παιδιά στο Sunrise Theatre στο Southern Pines, το οποίο μια ομάδα που προώθησε την queer ιδεολογία φιλοξένησε στις 7 μ.μ. εκείνο το βράδυ.

Η θεωρία ταιριάζει με την πεποίθηση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ότι οι δεξιοί εξτρεμιστές είχαν «συγκεκριμένα σχέδια να επιτεθούν σε υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας τουλάχιστον από το 2020».

Λίγες ημέρες πριν από την επίθεση στην κομητεία Μουρ της Βόρειας Καρολίνας, δύο ηλεκτρικοί υποσταθμοί πυροβολήθηκαν και καταστράφηκα κοντά στο Πόρτλαντ. Οι σκοπευτές στόχευσαν τόσο την Portland General Electric όσο και την υπηρεσία Bonneville Power Administration στην κομητεία Clackamas.

Σε ένα ομοσπονδιακό υπόμνημα επιβολής του νόμου, αξιωματούχοι περιέγραψαν τις επιθέσεις σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής στη δυτική ακτή όπως είχαν προγραμματιστεί. Οι οικοτρομοκράτες χρησιμοποίησαν «εργαλεία χειρός, εμπρησμούς, πυροβόλα όπλα και μεταλλικές αλυσίδες πιθανώς ως απάντηση σε μια διαδικτυακή έκκληση για επιθέσεις σε υποδομές ζωτικής σημασίας».

Ήταν απόλυτα οργανωμένοι, σύμφωνα με το υπόμνημα.

«Στις πρόσφατες επιθέσεις, παρέκαμψαν τους φράκτες ασφαλείας κόβοντας τους συνδέσμους του φράχτη, ανάβοντας φωτιές, πυροβολώντας εξοπλισμό από απόσταση ή πετώντας αντικείμενα πάνω από τον φράχτη και πάνω στον εξοπλισμό», ανέφερε το σημείωμα.

Η καταστροφή του ενεργειακού δικτύου ωφελεί ξένες δυνάμεις, όπως η Κίνα, καθώς οι εξτρεμιστές του WEF , βλέπουν τη συνεχιζόμενη χρήση ορυκτών καυσίμων ως υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα.

 

 

anazitiseis.

Back to top button