Διεθνή

ΦΡΙΚΗ. Βέλγος μαθητής εξαναγκάζεται από συμμαθητές του να τους ποδοφιλήσει! TΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ανήλικος ταπεινώθηκε και χτυπήθηκε από πολλούς συνομηλίκους του εφήβους στο Zelzate στο Βέλγιο. Οι σκηνές είναι ανατριχιαστικές. Το παιδί το πειθαναγκάζουν ασκώντας του και σωματική βία να ποδοφιλήσει τα πόδια τουλάχιστον σε καμιά δεκαριά από τα μέλη όπως φαίνεται μιας συμμορίας ανηλίκων. Κάποιοι του πιέζουν τον αυχένα να σκύψει και να φιλήσει τα πόδια των άλλων που έχουν στο μεταξύ βγάλει τα παπούτσια τους. Τελετουργική βία. Η ενδοσχολική βία στο πιο χειρότερη εκδοχή της.

Το Βέλγιο ακόμη και οι Βρυξέλλες πάντα υπέφεραν από συμμορίες ανηλίκων και zones non droit σε ευαίσθητα καρτιέ στην πίσω αυλή της πρωτεύουσας της Ευρώπης. Οι δράστες δεν μοιάζουν με χαμίνια αλλά με παιδιά που κανονικά λαμβάνουν σχολικής αγωγής. Συνέβη στο Zelzate της Ανατολικής Φλάνδρας στο Βέλγιο σε σχολείο. Αυτό είναι και το τέλος της εκπαίδευσης. Ο έφηβος μοιάζει γηγενής ενώ τα περισσότερα άτομα από τους δράστες έχουν ξενικά χαρακτηριστικά.. Είναι απαράδεκτο το διακοινοτικό μίσος να δηλητηριάζει παιδικές ψυχές όπως και η διαστροφή της τελετουργίας ταπείνωσης. Aυτή είναι μόνο μια παράμετρος του δράματος. Αν όντως αυτό συμβαίνει σε σχολείο δημόσιο τότε μπορούμε να μιλήσουμε για το τέλος της εκπαίδευσης στην Ευρώπη.

Αυτά στο Βέλγιο με υψηλές επιδόσεις στο eurostat με 5 διαφορετικούς τύπους δημόσιου σχολείου με διπλά υπουργεία παιδείας για φλαμανδόφωνη και γαλλόφωνη εκπαίδευση με επανδρωμένα σχολεία με ψυχολόγους, educateurs και τα συναφή, με εγκαταστάσεις με όλα τα υψηλά στάνταρ….

dimpenews.com

Back to top button