breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Ερντογάν μας την βγήκε πιο δημοκράτης. Καταργεί ως και τα υποχρεωτικά τεστ. Έχετε εξορίσει 8000 οικογένειες υγειονομικών έχετε επιβάλει κεφαλικό φόρο υποτέλειας σ’ανεμβολίαστους τι τους λέτε να μεταναστεύσουν στη γείτονα;;; Η πολιτική υγειονομικού απαρτχάιντ τείνει να γίνει ανθελληνική!!!

Η Τουρκία καταργεί ως και τα υποχρεωτικά τεστ για ανεμβολίαστους. Θα έχουν πρόσβαση σε ταξίδια, κοινωνικές εκδηλώσεις και στα σχολεία. Η Τουρκία παίρνει αυτή την απόφαση μετά τη διάδοση της παραλλαγής Omicron στην χώρα και την αύξηση των ικανοτήτων των νοσοκομείων. Φυσικά δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού. ‘Aλλωστε η Τουρκία χρησιμοποίησε τα κινέζικα εμβόλια που δεν είναι mRNA.

Ο Ερντογάν μας την βγήκε πιο δημοκράτης. Καταργεί ως και τα υποχρεωτικά τεστ. Έχετε εξορίσει 8000 οικογένειες υγειονομικών έχετε επιβάλει κεφαλικό φόρο υποτέλειας σ’ανεμβολίαστους τι τους λέτε να μεταναστεύσουν στη γείτονα;;; Η πολιτική υγειονομικού απαρτχάιντ τείνει να γίνει ανθελληνική!!! Συνεχής στιγματισμός σπίλωση κοινωνικός αποκλεισμός κεφαλικός φόρος υποτέλειας χαράτσι (εμβολιακό τέλος) κ.α Oι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα είναι πολίτες β και γ κατηγορίας με περιστολή ως κι εργασιακών δικαιωμάτων

dimpenews.com

Back to top button