breaking newsΔιεθνή

Στην επισύνδεση είμαστε καλοί. Στην ενεργειακή διασύνδεση αποτύχαμε!!!! Η Βουλγαρία μπλοκάρει το έργο διασύνδεσης φυσικού αερίου με την Ελλάδα και αρχίζει προσέγγιση με την Gazprom και τη Ρωσία. Ενεργειακή απομόνωση της χώρας. Σκληρό τίμημα στις αυτοκτονικές αντεθνικές, αντιλαϊκές πολιτικές κατά Ρωσίας!

Στην επισύνδεση είμαστε καλοί. Στην ενεργειακή διασύνδεση αποτύχαμε!!!!

Η Βουλγαρία θα επιστρέψει στις κάλπες στις 2 Οκτωβρίου. Εν τω μεταξύ, η προσωρινή κυβέρνηση που διορίστηκε από τον Πρόεδρο Radev μπλόκαρε το έργο διασύνδεσης φυσικού αερίου με την Ελλάδα και θα ξεκινήσει μια προσέγγιση με την Gazprom και τη Ρωσία.

Πολλές εκατοντάδες Βούλγαροι διαδήλωσαν την Παρασκευή 5 Αυγούστου κατά του Προέδρου Roumen Radev και της μεταβατικής κυβέρνησής του που διορίστηκε μετά την πτώση της κυβέρνησης του Kiril Petkov.Eίναι η 4η φορά σε 2 χρόνια που η Βουλγαρία βρίσκεται στα χέρια μιας προσωρινής κυβέρνησης εν αναμονή πρόωρων εκλογών που προβλέπονται για 2 Οκτώβρη. Βουλγαρία: ανεξαρτησία από την Gazprom ήταν το θέμα αυτής της διαδήλωσης……αφού η ” Βουλγαρία: το 1 στα 2 της βήματα είναι προς Gazprom και Ρωσία”. courrierdesbalkans 8/8/22

Οπότε η μεταβατική κυβέρνηση μπλόκαρε το έργο διασύνδεσης φυσικού αερίου με την Ελλάδα και θα ξεκινήσει μια προσέγγιση με την Gazprom και τη Ρωσία. Η Ελλάδα απομονώνεται ενεργειακά, οι εξαγγελίες και υποσχέσεις για εναλλακτικές καταρρέουν και ο χειμώνας προβλέπεται δριμύς αλλά και οι τιμές υπερκοστολόγησης θα πλήξουν τα ήδη γονατισμένα νοικοκυριά. Μια ακόμη μακέτα τύπου EastMed… Σκληρό τίμημα στις αυτοκτονικές αντεθνικές, αντιλαϊκές πολιτικές κατά Ρωσίας!

Eπιπρόσθετα πολιτική αστάθεια στα Βλακάνια, ενώ καταρρέουν οι δυτικόδουλες κυβερνήσεις παντού. Αγγλία, Ιταλία, Βουλγαρία…..

dimpenews.com

Back to top button