Διεθνή

Η ποινική υπόθεση εναντίον του Πριγκοζίν για ανταρσία δεν έκλεισε.

Ο Yevgeny Prigozhin παραμένει υπό έρευνα για την υπόθεση της εξέγερσης, γράφει η Kommersant. Η ποινική υπόθεση εναντίον του Πριγκοζίν δεν έχει περατωθεί, δήλωσε στο RIA Novosti πηγή του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα δεν έχει κλείσει και δεν έχει περατωθεί η ποινική υπόθεση για την οργάνωση ένοπλης εξέγερσης όπου ο κύριος εμπλεκόμενος ήταν ο ιδρυτής του Wagner PMC. Συνεχίζει να διερευνάται από ανακριτή από το τμήμα ερευνών του FSB.

Δεν αμνηστεύεται παραμένει στο κάδρο στοχοποίησης… ο εσωτερικός εχθρός.. Επιβεβαιώνει και το TASS: Η έρευνα της ποινικής υπόθεσης σχετικά με την κατηγορία οργάνωσης ένοπλης εξέγερσης εναντίον του ιδρυτή του PMC “Wagner” Yevgeny Prigozhin δεν σταμάτησε, μας επιβεβαίωσε μια πηγή κοντά στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kommersant, ένας ερευνητής από το ανακριτικό τμήμα του FSB της Ρωσίας ασχολείται με αυτό.

Στις 24 Ιουνίου, ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωνε ότι «η ποινική υπόθεση θα περατωθεί εναντίον του [Πριγκόζιν] και ο ίδιος θα αναχωρήσει για τη Λευκορωσία»….

Δεν αμνηστεύεται παραμένει στο κάδρο στοχοποίησης… ο εσωτερικός εχθρός.

dimpenews.com

Back to top button