breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ψηφιοποίηση της ανθρωπότητας έχει ξεκινήσει. Έρχεται σύντομα σε κάθε πόλη κοντά σας. Έχεις σκεφτεί πώς θα αντιδράσεις σε αυτό;

Εκπληρώνεται η ατζέντα του Klaus Schwab οι άνθρωποι ψηφιοποιούνται K πολλά έθνη υιοθετούν το «πολύ ελκυστικό μοντέλο» της Κίνας.

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντήςτου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σουάμπ, επαίνεσε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ξανά αυτή την εβδομάδα για την υιοθέτηση «νέων μέτρων ελέγχου του COVID» ενώ ενίσχυσε τον «κοινωνικό δυναμισμό» στην Ετήσια Συνάντηση των Νέων ηγετών του WEF.

Τι εννοεί ο Schwab με τον όρο «κοινωνικός δυναμισμός»; Αυτό είναι σημαντικό, γιατί; 

Επειδή ο Schwab, ένας ευγονιστής, ένας παγκοσμιοποιητής, ένας φουτουριστής και ένας υπερανθρωπιστής, ασκεί τεράστια κυριαρχία σε πολλούς από τους δυτικούς πολιτικούς όπως στον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία κ.λπ., τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Αρχηγοί κρατών και κυβερνήτες όλων των πολιτικών χρωμάτων, από τη Δημοκρατική Κυβερνήτη Γκρέτσεν Γουίτμερ του Μίσιγκαν έως τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη Μπράιαν Κεμπ της Τζόρτζια, συρρέουν στις συναντήσεις του στο Νταβός κάθε χρόνο. 

Ο Κεμπ είπε στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ότι θα πήγαινε στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2023. Μόλις επέστρεψε ανακαλύψαμε ότι η Τζόρτζια έγινε η πρώτη απο τις πρώτες πολιτείες που κυκλοφόρησαν μια νέα άδεια οδήγησης με βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες χρησιμοποιώντας λογισμικό αναγνώρισης προσώπου. 

Αυτό σημαίνει ότι ένας κωδικός QR που περιέχει προσωπικά βιομετρικά δεδομένα, που θα αναγνωρίζονται άμεσα όταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας σαρώνονται σε ελέγχους σε όλο τον κόσμο, θα εκχωρηθεί σε κάθε πολίτη που θα εγγραφεί για αυτό το νέο ψηφιακό αναγνωριστικό.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία στο αεροδρόμιο της Ατλάντα μόλις πριν από λίγες μέρες και παρατήρησε ότι η νέα ψηφιακή ταυτότητα κυκλοφορεί ήδη στο κοινό.

Η ψηφιοποίηση της ανθρωπότητας έχει ξεκινήσει. Έρχεται σύντομα σε κάθε πόλη κοντά σας. Έχεις σκεφτεί πώς θα αντιδράσεις σε αυτό;

Ως συνήθως, όλα έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, την ευκολία χρήσης και την ευκολία σας γενικότερα. 

Η Delta μας παραπέμπει στην παγκόσμια ψηφιακή επαναφορά, διευκολύνοντάς μας με τη σαγηνευτική γλώσσα. Ελα μαζί μας. Είναι εύκολο. Θα είναι “hands free”, “device free” και “χωρίς κόπο” να εγγραφείτε σε αυτό το σύστημα. Δεν υπάρχουν άλλες ταλαιπωρίες ή ανησυχίες για την επίδειξη της ταυτότητάς σας στα σημεία ελέγχου. 

Ο Klaus Schwab έχει πει σε εμάς τους ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια ότι αυτό ερχόταν αλλά κανείς δεν ήθελε να τον ακούσει. 

Όσοι από εμάς ακούσαμε και εκφράσαμε τις ανησυχίες μας, ονομαζόμασταν «ψεκασμένοι». 

Είπε ότι υπάρχει μια «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» που περιμένει προ των πυλών και θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου. Η πρόοδος στην τεχνολογία θα οδηγήσει σε «σύνδεση της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής μας ταυτότητας», είπε. Δείτε το κλιπ διάρκειας 1 λεπτού παρακάτω.

Ξεκίνησε στην Κίνα, αλλά τώρα οι σαρωτές αναγνώρισης προσώπου είναι και εδώ στην Ατλάντα και σύντομα θα εγκατασταθούν σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, νοσοκομεία, σε κάθε γωνιά του δρόμου, σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, αίθουσες συναυλιών, στάδια και εστιατόρια. 

Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον μοναδικό βιομετρικό σας κωδικό ταυτότητας ακόμα και για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι εταιρικοί χώροι εργασίας θα τα έχουν. 

Δεν θα μπορείτε να εργαστείτε χωρίς αυτό. 

Μπορεί να μην μπορείτε να λάβετε υγειονομική περίθαλψη.

Στην Κίνα αυτό συμβαίνει ήδη, οι πολίτες τριγυρνούν γνωρίζοντας ότι τα πρόσωπά τους παρακολουθούνται συνεχώς. 

Εμείς στην δύση παρακολουθούμαστε σχεδόν εξίσου στενά, η μόνη διαφορά είναι ότι οι περισσότεροι απο μας εξακολουθούν να μην το γνωρίζουν.

Η Κίνα ήταν το εργαστήριο για όλες τις τακτικές επιτήρησης που απλώνονται τώρα στη Δύση.

Πολλές φορές το έχουμε αναφέρει σε αυτό εδώ τον ιστότοπο.

Μιλώντας τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, στην  εναρκτήρια ολομέλεια  της 14ης Ετήσιας Συνάντησης των Νέων ηγετών του WEF, γνωστό και ως «Καλοκαίρι Νταβός», στο Tianjing της Κίνας, ο Schwab είπε ότι το WEF εκτίμησε την 40ετή συνεργασία του με τους κομμουνιστές δικτάτορες της Κίνας. 

Ο Schwab είπε:

«Ο πρωθυπουργός Λι ανέλαβε το γραφείο του τον Μάρτιο στο Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο της Κίνας σε μια κρίσιμη στιγμή όταν η Κίνα υιοθέτησε τα νέα μέτρα ελέγχου του COVID και άρχισε να ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη, τον κοινωνικό δυναμισμό και τη διεθνή συνεργασία». Ναι, στην Κίνα τα μέτρα ελέγχου Covid συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Αναρωτιέμαι πώς θα περιέγραφε αυτόν τον κοινωνικό δυναμισμό της Κίνας Όταν ουιγούροι και χριστιανοί κρατούνται στους θαλάμους βασανιστηρίων της Κίνας, όπου πολλοί αφήνονται να σαπίσουν και σε ορισμένους μάλιστα έχουν συλλέξει τα όργανά τους.

Τον Κλάους αυτα όχι μόνο δε τον πειράζουν αλλα ως ευγονιστής που προέρχεται απο οικογένεια ναζιστώνη Κίνα είναι ότι πιο κοντά στα πιστεύω του.

Ορίστε τι είπε ο Dr. Evil, Klaus Schwab στην Κίνα. Επαινώντας τους συντρόφους του στο ΚΚΚ και τα «μέτρα ελέγχου του Covid» τους.

«Το [Παγκόσμιο Οικονομικό] Φόρουμ, με την πάνω από 40 χρόνια φιλικής και εκτεταμένης συνεργασίας του με την Κίνα […] θα συνεχίσει να καταπολεμά τον κατακερματισμό και να αγωνίζεται για διάλογο, κατανόηση και συνεργασία […]

Εκτιμούμε τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη από τους Κινέζους συνεργάτες μας. 

Η Κίνα έχει κάνει αξιοσημείωτα επιτεύγματα στην οικονομία, στην κοινωνική ανάπτυξη, στη διπλωματία και σε πολλούς άλλους τομείς».

Θυμηθείτε ότι ο Schwab έχει δηλώσει ότι η Κίνα, η οποία είναι το σαφέστερο παράδειγμα τεχνοκρατικού κράτους επιτήρησης στον κόσμο σήμερα, είναι και θα συνεχίσει να είναι«ένα πολύ ελκυστικό μοντέλο για πολλές δυτικές χώρες»καθώς προχωράμε στη Μεγάλη Επαναφορά του WEF και Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. 


Το επίκεντρο της δικτατορίας της Κίνας έχει γίνει το σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης της. Αυτό είναι το ίδιο σύστημα που εφαρμόζεται σταδιακά σε πολλές δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Ο Schwab πιστεύει ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα. Μπορεί ακόμη και να πιστεύει ότι εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε την υποδούλωση μας σε ένα τέτοιο σύστημα. 

Θυμάστε αυτό το βίντεο του WEF πριν από μερικά χρόνια; Πού είπαν ότι μέχρι το 2030 δεν θα «δεν έχουμε τίποτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι»;

Σύμφωνα με  το κινεζικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης, σε πάνω από 30 εκατομμύρια Κινέζους πολίτες απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τη χώρα, να ταξιδεύουν με τρένο ή αεροπλάνο, να έχουν ασφάλιση, να νοικιάζουν σπίτι, να πηγαίνουν σε εστιατόρια και να λαμβάνουν δάνειο.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα μορφοποιεί επίσης γενετικά τον Ουιγούρο πληθυσμό του, οπλίζοντας τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου και φαινοτύπου DNA, συγκεντρώνοντάς τους σε «στρατόπεδα επανεκπαίδευσης».

Εάν έχετε συνεισφέρει ποτέ ένα δείγμα DNA σε οποιονδήποτε από τους οργανισμούς καταγωγής όπως το Ancestry.com ή το 23AndMe, το DNA σας θα μπορούσε μια μέρα να πουληθεί στην κυβέρνηση και να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. 

Πιστεύετε ότι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην Αμερική; Ξανασκέψου το. 

Ο Schwab μας προειδοποίησε ότι η Κίνα είναι το πρότυπο για τη Δύση. 

Και έχουμε ήδη δει μια εξαιρετική εξέλιξη της ιατρικής τυραννίας στην δύση κατά τη διάρκεια του Covid. 

Ποιος, για παράδειγμα, θα πίστευε ποτέ πριν από τρία χρόνια ότι θα μπορούσατε να απολυθείτε από τη δουλειά σας επειδή δεν είχατε υποβληθεί σε πειραματικό εμβόλιο;

Τώρα βλέπουμε σαρωτές αναγνώρισης προσώπου σε αεροδρόμια δεμένους με ψηφιοποιημένα ανθρώπινα όντα.

Ο Σουάμπ ολοκλήρωσε την ομιλία του ενώπιον του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος τη Δευτέρα δηλώνοντας ότι η Δύση μπορεί και πρέπει να «μάθει» από τους σκλάβους του ΚΚΚ. Άρα οι παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες δεν έχουν τελειώσει ακόμα. όχι. Υπάρχουν πολλά περισσότερα να «μάθουμε» από τους Κινέζους.

Ο Schwab έκλεισε την ομιλία του τη Δευτέρα στην Κίνα με αυτό:

«Το [Παγκόσμιο Οικονομικό] Φόρουμ, με την πάνω από 40 χρόνια φιλικής και εκτεταμένης συνεργασίας του με την Κίνα – τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του σήμερα στον κόσμο – θα συνεχίσει να καταπολεμά τον κατακερματισμό και να αγωνίζεται για διάλογο, κατανόηση και συνεργασία καθώς στεκόμαστε για ένα μέλλον όπου Τα έθνη πρέπει να συνεργαστούν για τη συλλογική ευημερία της ανθρωπότητας.

«Εκτιμούμε τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη από τους Κινέζους φίλους μας, από πολλούς υπουργούς που είναι εδώ μαζί μας και σήμερα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

«Κύριε Λι, ανυπομονούμε να μάθουμε από το όραμά σας για την Κίνα και τον κόσμο».

 

 

Πηγή

Back to top button