Διεθνή

24χρονος πυροσβέστης πέθανε κατά την κατάσβεση φωτιάς στο Παρίσι. Ο θάνατος του δεν σχετίζεται με επεισόδια ..

Ένας 24χρονος πυροσβέστης πέθανε σβήνοντας μια πυρκαγιά στο Saint-Denis στο Παρίσι. Υπέστη καρδιακής προσβολής. Τη νύχτα στο Saint-Denis (93), πολλά οχήματα κάηκαν σε υπόγειο parking . ένας 24χρονος πυροσβέστης ο Caporal-Chef που ανήκε στην Brigade de sapeurs-pompiers του Παρισιού δυστυχώς έχασε τη ζωή του κατά την επέμβαση. O άτυχος πυροσβέστης είχε ριχθεί στη μάχη με άλλους 200 συναδέλφους του στο υπόγειο πάρκινγκ οικοδομικού μπλοκ. Ο θάνατος του δεν σχετίζεται με επεισόδια

Στην αναφορά των ταραχών του υπουργείου δεν αναφέρεται πυροσβέστης που να τραυματίστηκε σε επέμβαση τη νύχτα 2 προς 3 Ιουλίου. Και αν έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου, η πυροσβεστική προς το παρόν δεν συσχετίζει τις ταραχές και τον τραγικό θάνατο του μέλους της. «Επεμβαίνουμε κάθε εβδομάδα, όλο το χρόνο, σε καμιά δεκαριά πυρκαγιές αυτού του τύπου, δεν πρέπει να συγχέουμε συνάφεια και αιτιότητα», επιμένουμε στο ΣΣΠΠ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα για φωτιά οχήματος στον υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, στο επίπεδο -1 μιας πολυκατοικίας στην rue du Landy, στο Saint-Denis (Le Parisien)

dimpenews.com

Back to top button