Διεθνή

Η ενιαία αντίσταση ιδρύει μια νέα Ανατολή! H ρωσική επιχείρηση ενάντια στο σιωνιστικό-ναζιστικό προτεκτοράτο των ΗΠΑ στην Ουκρανία, μπορεί να μετατραπεί σε παγκόσμια σπίθα σ’ όλη την ιμπεριαλιστική κτήση τους. Προς το τέλος της Αμερικανοσιωνιστικής Μέσης Ανατολής;

Η ενιαία αντίσταση ιδρύει μια νέα Ανατολή. Σήμερα, η Ανατολική Μεσόγειος, λαοί και κράτη, βρίσκονται ανάμεσα σε δύο επιλογές που δεν έχουν τρίτη: το στρατόπεδο της αντίστασης και της αντιπολίτευσης με την αίθουσα μάχης στην καρδιά του και το στρατόπεδο των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών. Και αν υπάρχει μια κρίση εγγενής σε καθένα από τα δύο στρατόπεδα, τότε είναι κρίση ανόδου για το πρώτο στρατόπεδο και κρίση καθόδου για το δεύτερο στρατόπεδο..

Το διακύβευμα: Εάν η προληπτική ρωσική στρατιωτική επιχείρηση ενάντια στο σιωνιστικό-ναζιστικό προτεκτοράτο του Ατλαντικού στην Ουκρανία, μπορεί να μετατραπεί σε παγκόσμια σπίθα σε ολόκληρη την ιμπεριαλιστική πεδιάδα του Ατλαντικού και να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για μια νέα πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, τερματίζοντας την παγκόσμια ιμπεριαλιστική κυριαρχία και μεταμορφώνοντας το σύστημα του δολαρίου από μια αμερικανική δύναμη στην αχίλλειο πτέρνα στο σώμα του Yankee. . Αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες και ό,τι προηγήθηκε σε ολόκληρη την Παλαιστίνη μπορεί να μετατραπεί σε μια ιστορική σπίθα που ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για μια νέα Ανατολή που είναι εντελώς αντίθετη με την Αμερικανοσιωνιστική Μέση Ανατολή, όπως την φαντάζονται ο Σιμόν Πέρες, το Πεντάγωνο και οι πόλους του κακού , δολοφονίες και λεηλασίες σε καπιταλιστικές μητροπόλεις και προεκτάσεις τους.

Χωρίς τεχνητό ενθουσιασμό, επιθυμίες, ψευδαισθήσεις να αιωρούνται ή υπερβολικές εκτιμήσεις που δεν βλέπουν τα γεγονότα ως έχουν, μπορούμε να πάρουμε ένα πολιτικό ρίσκο και να πούμε ότι το στρατόπεδο της αντίστασης και της αντιπολίτευσης έχει επιβεβαιώσει τις τελευταίες ημέρες ότι είναι ενιαίο στρατόπεδο που έχει φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο στη διάγνωση του σταδίου, της περιοχής και των διαφόρων δυνάμεων και στην επιλογή του χρόνου, της τακτικής και των μορφών. Ευκολία κάθε φορά και κατανομή των εργασιών σύμφωνα με έναν οδικό χάρτη που είναι δεν κρύβεται πλέον από τους οπαδούς.

Η αρχή έγινε πριν από χρόνια, όταν αυτό το στρατόπεδο συνειδητοποίησε ότι μια σημαντική πτυχή της αντιμετώπισης των ιμπεριαλιστών, των τακφίρι, των νεο-Οθωμανών, των ομάδων υγροποιημένου αερίου και των έγχρωμων επαναστάσεων απαιτεί την οικοδόμηση ενός αντικειμενικού μετώπου αντίστασης, σημειώνοντας, σημειώνοντας παράλληλα τη σημασία της διάλυσης της Στρατηγική «Bauffer-states», τα Εμιράτα και οι ένοπλες σεχταριστικές ουδέτερες ζώνες που υποστηρίζονται από στρατιωτικές βάσεις και στρατιωτικά σημεία, logistics στη γωνία.

Είναι η αποστολή στην οποία το επίσημο μυαλό των πρωτευουσών της αντίστασης και της αντιπολίτευσης ενσωματώθηκε με άλλους ηγέτες των μεγάλων πολιτικών και του πεδίου, όπως ο Sayyed Nasrallah και ο Soleimani και οι σύντροφοί τους.

Η πολιτική γεωγραφία ήταν έντονα παρούσα σε όλες της τις διαστάσεις και η ένδειξη μιας ιστορίας που άρχισε να εδραιώνεται με τη δύναμη της φωτιάς σε μια αιματηρή αναμέτρηση με μια άλλη ιστορία που τυλίγει στο όνομα της νέας Μέσης Ανατολής και σίγουρα θα την πάρει μαζί της οι στρατηγικές κουζίνες της που πουλήθηκαν ως κουζίνες που δεν φτάνουν στη σήψη, από τις ετήσιες εκθέσεις της Διάσκεψης Herzliya στο Ινστιτούτο Bilderberg στην Ουάσιγκτον, Ραντ, Νεντ, Κάρνεγκι, τις κουζίνες του Σόρος και τα πολύχρωμα κουτιά του για την υποστήριξη του άγριου φιλελευθερισμού.

Αυτό που γράφει ιστορία σήμερα στη Μέση Ανατολή είναι μια νέα γεωγραφία βαφτισμένη με αίμα σε ένα δωμάτιο πολύ πιο φαρδύ από θαλάμους θανάτου και μαύρα κουτιά, και γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι για αληθινούς εταίρους στο αίμα και την ευθύνη, απέναντι από το τραπέζι των Σιωνιστών Ιπποτών του Ναού.

Οι νέοι της Παλαιστίνης που τρομοκρατούσαν τον εχθρό, τις δυνάμεις του και τους κατασκόπους του μέσω δεκάδων ηρωικών επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Παλαιστίνη δεν ήταν μοναχικοί λύκοι σε ένα λιγοστό ή αποστειρωμένο δάσος, όπως ήταν οι ήρωες της Χεζμπολάχ τις τελευταίες δεκαετίες, και η τελευταία από αυτές ήταν ο ήρωας της Επιχείρησης του Βορρά, του οποίου το φυλαχτό ο εχθρός δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να διαλύσει.

Αποτελούσαν μέρος μιας ενιαίας στρατηγικής για ένα δωμάτιο που δημιουργεί μια νέα ενοποιημένη Ανατολή εκτός από την Ανατολή των σεχταριστικών καντονιών και των αυτοκρατορικών προτεκτοράτων και του Σιωνισμού, μια νέα Ανατολή που βαθαίνει την κρίση της οντότητας και την ωθεί αργά ή γρήγορα να εγκαταλείψει την ιστορία. και να ενσωματωθεί με τη Ρωσική Ευρασία και τον Κινεζικό Δρόμο του Μεταξιού και όλους τους έντιμους και ελεύθερους ανθρώπους σε έναν νέο κόσμο.

Όσοι βλέπουν αυτό που συμβαίνει στην Παλαιστίνη και στο νότιο Λίβανο ως διάσπαρτα θραύσματα ή απλώς καθαρά πολιτικά μηνύματα ή ένα φευγαλέο καλοκαιρινό σύννεφο, είναι αφελείς. Είναι πιο αφελείς από αυτούς που βλέπουν ότι οι ελιγμοί εδώ ή εκεί από ένα κόμμα του στρατοπέδου της αντίστασης και της αντιπολίτευσης είναι εκδηλώσεις του σχεδίου διπλής διείσδυσης και περιορισμού.

Σίγουρα, υπάρχουν κύκλοι και κόμματα μέσα σε αυτό το στρατόπεδο που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν, να γενικεύσουν και να χτίσουν πάνω στην πολιορκία και την πείνα, γιατί η πείνα μπορεί μερικές φορές να είναι άπιστη και οι πένες της ατλαντικής και σιωνιστικής νοημοσύνης μπορεί να βρουν τον απόηχο αυτού σε ορισμένους κοινωνικούς και πολιτικούς ιστότοπους, και η ηχώ μπορεί να είναι αντικειμενική μερικές φορές, αλλά η εθνική πυξίδα είναι ενδεικτική της θέσης απέναντι στους ιμπεριαλιστές, τους σιωνιστές και τους τακφιριστές και τους λεηλατητές, παραμένουν εξαρτημένοι από το τείχος της ιστορίας και τον παλμό του που δεν κάνει λάθη και κάνει να μην επιβαρύνει το στήθος των φτωχών και των καταπιεσμένων για πολύ καιρό.

Σήμερα, η Ανατολική Μεσόγειος, λαοί και κράτη, βρίσκονται ανάμεσα σε δύο επιλογές που δεν έχουν τρίτη: το στρατόπεδο της αντίστασης και της αντιπολίτευσης με την αίθουσα μάχης στην καρδιά του και το στρατόπεδο των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών. Και αν υπάρχει μια κρίση εγγενής σε καθένα από τα δύο στρατόπεδα, τότε είναι κρίση ανόδου για το πρώτο στρατόπεδο και κρίση καθόδου για το δεύτερο στρατόπεδο.

Σε πανικό οι ΗΠΑ από την ενοποίηση Ανατολής…

Ο διευθυντής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία όπου εξέφρασε την οργή του για την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν , που προκλήθηκε από τις προσπάθειες διαμεσολάβησης της Κίνας μεταφέρει η (WSJ) που προσθέτει ότι «οι ΗΠΑ είναι κυριολεκτικά εξαγριωμένες».

Εκπρόσωπος του κινήματος Ansarullah των Χούτι ο Mohammad Al-Bakhiti: Η συμφωνία με τη Saudi Arabia θα γίνει πριν από το Eid al-Fitr και τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση στη Σαναά και στόχος είναι η άρση της πολιορκίας του λαού της Υεμένης και ο τερματισμός του πολέμου. Πρόσθεσε ότι τα ΗΑΕ- UAE στρατηγικός σύμμαχος Σ Αραβίας άρχισαν τη διαδικασία απόσυρσης στρατευμάτων τους από Υεμένη.

dimpenews.com

Back to top button