breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άνοιξε η Γη και τον κατάπιε: Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, ο εφιάλτης επέστρεψε

Είναι από τις ανεξήγητες ιστορίες που προκαλούν ανατριχίλα αυτό που συνέβη σε έναν 37χρονο στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Πριν από δέκα χρόνια, τον Απρίλιο του 2013 ο Jeffrey Bush έπεσε για ύπνο και εξαφανίστηκε. Το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο 37χρονος είχε πέσει για ύπνο στο δωμάτιο του όταν άνοιξε μια μεγάλη τρύπα κάτω από το σπίτι του με αποτέλεσμα να τον «καταπιεί». Το έδαφος υποχώρησε και ο Jeffrey εξαφανίστηκε στα έγκατα της Γης.

Ο αδελφός του άκουσε τις κραυγές του, προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά χωρίς επιτυχία. «Το πάτωμα κατέρρεε. Θυμάμαι τον άκουγα να ουρλιάζει το όνομά μου. Ήθελα να βοηθήσω τον αδερφό μου αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό», ανέφερε ο αδερφός του, Jeremy, στο ABC.

Ο Jeffrey θεωρείται νεκρός, όμως ο εφιάλτης επέστρεψε εκ νέου καθώς δέκα χρόνια μετά, η τρύπα άνοιξε και πάλι στο ίδιο σημείο. Παρόλα αυτά οι αρχές έχουν πάρει τα μέτρα τους και έχουν περιφράξει το σημείο, διαβεβαιώνοντας ότι είναι ασφαλές για τους κατοίκους που ζουν εκεί.

Η Φλόριντα ήταν πάντα μια περιοχή που ήταν επιρρεπής σε καταβόθρες, αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι οι ζημιές από καταβόθρες στην πολιτεία έχουν αυξηθεί πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το ABC News, οι ασφαλιστικές απαιτήσεις που σχετίζονται με καταβόθρες υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ του 2006 και του 2009.

Οι «ειδικοί» ισχυρίζονται ότι η «επιδημία των καταβόθρων» οφείλεται σε πράγματα όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων.

Άνοιξε η Γη και τον κατάπιε: Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, ο εφιάλτης επέστρεψε Prime News.

Back to top button