breaking newsΕλλάδα

Γνώριζαν όλοι ότι έρχονται Κροάτες χούλιγκαν με άγριες διαθέσεις κανένας δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει την δολοφονία του παιδιού (Έγγραφο)

Ο αυτόπτης μάρτυρας, ιδιοκτήτης μαγαζιού, μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ανέφερε: «Έπεσε πάρα πολύ ξύλο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Γύρω γύρω ήταν πολλές ομάδες. Είδα έναν τραυματία με ανοιγμένο κεφάλι να τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο».

Όσο για το αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο σημείο, ανέφερε: «Δυστυχώς η Αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα».

«Ένα παλικάρι από την ΑΕΚ ήρθε μισή ώρα πριν το συμβάν και με ενημέρωσε ότι θα έρθουν Κροάτες, έχε το νου σου», περιέγραψε φανερά σοκαρισμένος ο αυτόπτης μάρτυρας

«Περίπου 10 παρά, είχα το μαγαζί μισογεμάτο και κάποιος ήρθε και με ειδοποίησε. Ήρθε ένα άτομο της ΑΕΚ και είπε πως θα κάνουν κατέβασμα οι Κροάτες. Μου ‘πε σιγά σιγά να διώξω τον κόσμο», λέει αρχικά.

«Μετά από 10 λεπτά άρχισαν να βάζουν φωτιές. Γύρω στα 200-300 άτομα άρχισαν και τα έσπαγαν όλα. Στο κατέβασμα αρχίζει και αδειάζει το μαγαζί, πετάγανε καρέκλες ο ένας στον άλλο και συναντήθηκαν με 20-30 ΑΕΚτζήδες», περιγράφει.

Για τον νεκρό 29χρονο λέει πως τον «βρήκαν με μαχαιριές και τον μετέφεραν αιμόφυρτο», ενώ «άλλος αιμόφυρτος, Κροάτης, ήταν εδώ μπροστά στο μαγαζί σε άσχημη κατάσταση».

Αναφερόμενος στους χούλιγκαν, λέει χαρακτηριστικά: «Είχαν άγριες διαθέσεις (…). Χτυπάγανε παντού, ό,τι βρίσκανε. Μισή ώρα κράτησε το συμβάν. Είχαν πολύ άγριες διαθέσεις, είχαν ρόπαλα, ήταν οργανωμένοι».

Τέλος, ο ίδιος αναφέρει πως «είχε ακουστεί πως θα γίνει».

Εντοπίστηκαν αυτοκίνητα των Κροατών χούλιγκαν

Μερικά από τα αυτοκίνητα με τα οποία κατάφεραν να διασχίσουν τη μισή Ελλάδα και να φτάσουν οι Κροάτες χούλιγκαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια , κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί όπου θα κάνουν έρευνες στο εσωτερικό τους.

karditsastakra.

Back to top button