
Οι εκλεκτοί της διεθνούς κοινότητας τζιχαντιστές της Συρίας ξυλοκοπούν άγρια και ταπεινώνουν τους Ορθόδοξους στην Μάρχαντα στη Χάμα. Χτύπησαν 2 νεαρούς Ορθόδοξους χριστιανούς του ενός του έσπσαν τη μύτη ενώ του άλλου του ξύρισαν το κεφάλι και έπειτα για παραδειγματισμό τους εξώθησαν να πουν στην κάμερα ότι είναι χριστιανοί μόνο και μόνο γιατί ήταν με κοπέλες.
Η Marhadeh είναι η μεγαλύτερη Ορθόδοξη πόλη στη Συρία.
Στο Χαλέπι οι Δρούζοι φοιτητές μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστούς κοιτώνες αφότου εξτρεμιστής μαχαίρωσε Δρούζο φοιτητή.
https://twitter.com/vvanwilgenburg/status/1917608072085754278?t=UlFG5lnUhE89lvCrzQ-VHQ&s=19
Μετά τους Αλαουίτες σειρά για πογκρόμ είχαν οι Δρούζοι. Οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν και έκαναν αγριότητες στη Τζαραμάνα στη Δαμασκό που κατοικείται από Δρούζους και χριστιανούς.Τα τζαμιά της Αν Γκούτα που τόσο μόχθησε με προβοκάτσιες η διεθνής κοινότητα να παραδώσει σε ισλαμιστές καλούσαν σε πογκρόμ κατά Δρούζων.Εδώ που ο Συριακός στρατός νίκησε την οργάνωση Jaysh al islam Ισλαμικό στρατό.
Δολοφονίες και απαγωγές συλλήψεις ενώ βεβηλώνουν τα πτώματα.Με μαχαίρι έκοψαν το μουστάκι ενός Δρούζου ενώ έκαψαν το τάφο του μεγάλου οπλαρχηγού του Συριακού στρατoυ του Ζαχρεντίν γιατί ήταν Δρούζος. Η παγκόσμια συνωμοσία κατά του Συριακού λαού είναι συγκλονιστική η μεγαλύτερη προδοσία στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.
https://twitter.com/vvanwilgenburg/status/1917608072085754278?t=_qDIghwQq0mz1i4pFyqyWA&s=19
Οι χριστιανοί θρησκευτικοί ταγοί την ώρα των γενοκτονιών των απαγωγών των σεκταριστικών εγκλημάτων ξεπλένουν τον αρχιτρομοκράτη Τζουλάνι.Ήταν η σειρά του Συρορθόδοξου/Συροιακωβίτη πατριάρχη να τον προσκυνήσει..
dimpenews.com
︎ن (@Syrian_Rumm)
MOSCOW NEWS (@M0SC0W0)