breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εφυγε από την ζωή ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών ο προπονητής στίβου και καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρις Τσιακιρούδης. 

Σοκ και πένθος στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης εδώ και λίγες ώρες, αφού έφυγε από την ζωή ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών ο προπονητής στίβου και καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρις Τσιακιρούδης. 

Πολύ αγαπητός σε όλους, ήταν προπονητής ρίψεων στο τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και γυμναστής σε σχολεία της πόλης, με πολύ όρεξη και μεράκι σεότι ασχολούνταν, δουλεύοντας με πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό.

Σήμερα το απόγευμα  και ενώ προπονούσε τους αθλητές του α;ισθάνθηκε αδιαθεσία αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έφτασε ασθενοφόρο με το οποίο διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε από ανακοπή.

Ως προπονητής ανέδειξε πολλούς ελπιδοφόρους αθλητές και στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς περνούσε  τις περισσότερες ώρες της ζωής του προπονώντας τους αθλητές του.

Ο Δημήτρης Τσιακιρούδης εκτός από την προπονητική πραγματοποιούσε εξαιρετικό έργο και σε όποιο σχολείο και αν ήταν γυμναστής, μετατρέποντας με υλικά που άλλοι δεν θα χρησιμοποιούσαν, αίθουσες κενές σε χώρους γυμναστικής, εκπαίδευσης και αναψυχής για τους μαθητές του.

Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για την γυμναστική και πάντα ήθελε το καλύτερο για τους αθλητές του και προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις για να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για αυτούς.

Το Evros-news.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

evros-news.

Back to top button