breaking newsΆποψηΕλλάδα

Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ

Βρεθήκαμε (απ)αισίως να κυβερνιόμαστε από έναν trans κυβερνητικό σχηματισμό ανάμεσα σε ένα αριστερό (ο Θεός να το κάνει) κόμμα και ένα δήθεν (ακρο)δεξιό δήθεν πατριωτικό κόμμα. Αναμφισβήτητα όμως αυτό το συνονθύλευμα βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση αφού ανάμεσα στα λόγια και στα έργα του υπάρχει το χάος.

Δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το 3% των «καημένων», οι οποίοι συμμάχησαν με το διάβολο προκειμένου να γευτούν τη γλύκα της εξουσίας και στηρίζουν μια κυβέρνηση -με την οποία υποτίθεται ότι έχουν ιδεολογικές διαφορές- πότε με την ανοχή και πότε με την αποχή τους απ΄τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Θα επικεντρωθώ στους «αριστερούς», οι οποίοι λόγω των εγκλημάτων των προκατόχων τους βρέθηκαν εν μια νυκτί από το 5 στο 35% και πίστεψαν (ή προσπαθούν να κάνουν εμάς να πιστέψουμε) ότι μπορούν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας.

Ισχυρίζονται λοιπόν ότι είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ότι είναι με το μέρος του λαού , των φτωχών, των εργατών, των αγροτών. ΄Ολους αυτούς όμως κατόρθωσαν να τους φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο όταν πήραν την εξουσία. Τους οδήγησαν στην απόγνωση, στην εξαθλίωση και απειλούν να τους πετάξουν και στο δρόμο.

Μας είπαν ακόμα ότι είναι ΑΘΕΟΙ.

Παραδόξως όμως κόπτονται για τα δικαιώματα όλων των άλλων θρησκειών πλην της Ορθοδοξίας. Σέβονται τη θρησκεία του Ισλάμ, μέχρι και τζαμί θέλουν να τους φτιάξουν, ακόμα ακόμα και μαντήλα φόρεσε η Περιστέρα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους στο Ιράν.

Δέχονται ότι οι μουσουλμάνοι, οι εβραίοι, οι καθολικοί έχουν το δικαίωμα να διδάσκουν στα παιδιά τους την πίστη τους στα σχολεία. Αντιθέτως, τα παιδιά των ορθοδόξων δε δικαιούνται να διδαχθούν τα πιστεύω της θρησκείας τους, αλλά πρέπει από την τρυφερή ηλικία του δημοτικού σχολείου, να διδαχθούν όλες τις θρησκείες επί ίσοις όροις, ώστε στο παιδικό μυαλουδάκι τους να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι όλες είναι ίδιες.

Διατείνονται ακόμα οι αριστεροί ότι είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Παρόλα αυτά δε δέχονται επ’ ουδενί αντίθετες απόψεις. Όποιος δε συμφωνεί μαζί τους είναι εθνικιστής, ακροδεξιός, ρατσιστής, φασίστας. Η δημοκρατικότητα τους βέβαια δεν αποτελεί κώλυμα, όταν ψηφίζουν νομοσχέδια που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας με λιγότερους από 151 βο(υ)λευτές, ούτε όταν αντιστρέφουν το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος.

Τέλος, οι κυβερνώντες ισχυρίζονται ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Δε μας εξηγούν όμως πώς δικαιολογείται το μίσος τους προς κάθε τι ελληνικό, προς το έθνος και την ιστορία μας, προς τους ίδιους ακόμα τους Έλληνες, τους οποίους προσπαθούν με κάθε μέσο να αφανίσουν, προς την Ελλάδα , που προσπαθούν να ξεπουλήσουν κομμάτι κομμάτι.

Εν κατακλείδι, οι φασιστεροί βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση ιδεολογική και όχι μόνο. Δεν ξέρουν ποιοι είναι, τι πρεσβεύουν, πού πηγαίνουν, ποιοι είναι οι στόχοι και τα οράματά τους (εκτός από το να γαντζωθούν πάση θυσία στην καρέκλα της εξουσίας). Το πρόβλημα όμως είναι το εξής: Εμείς τι κάνουμε;

Δεχόμαστε να ακολουθήσουμε στο γκρεμό ένα μάτσο άθεους, ανθέλληνες, αντίχριστους, άχρηστους,(εγκληματικά) αφελείς, ασυνεπείς,αλαζόνες, άσχετους, ανίκανους, αμόρφωτους,, αντιδημοκράτες, οι οποίοι μεταξύ άλλων έχουν την ψευδαίσθηση, ότι μπορούν να λύσουν ακόμα και τα χρονίζοντα εθνικά θέματα με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε τίμημα για την πατρίδα;
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Μήπως το σκοπιανό είναι μία καλή ευκαιρία και μία αρχή για να ενωθούμε και να τους ξεφορτωθούμε επιτέλους;

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

.triklopodia.gr

Back to top button