breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εφιαλτικός Bill Gates: «Μπορεί να έχουμε ΑΦΥΣΙΚΕΣ πανδημίες στο μέλλον» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων για διαρροή του κορωνοιού από εργαστήριο στην Γουχάν ως πιθανή προέλευση της πανδημίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ζήτησε από τις ΗΠΑ να παράσχουν τις σχετικές πληροφορίες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί στον Οργανισμό.

«Πρέπει να βρεθεί η προέλευση για να αποτραπούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μελλοντικές πανδημίες», τόνισε ο επικεφαλής του ΠΟΥ Δρ. Τένδρος

Πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του FBI, είχε δηλώσει ότι το FBI υποθέτει εδώ και αρκετό καιρό ότι η προέλευση της πανδημίας είναι μια πιθανή διαρροή σε ένα εργαστήριο. Σύμφωνα το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ μια πιθανή εργαστηριακή βλάβη θεωρείται ως πιθανότερο σενάριο, αν και ο βαθμός βεβαιότητας παραμένει χαμηλός.

Άλλες ωστόσο υπηρεσίες αλλά και πολλοί επιστήμονες, θεωρούν ότι ο ιός πιθανότατα μεταδόθηκε με φυσικό τρόπο.

Ο Bill Gates πάντως ήταν σίγουρος όταν έλεγε και λέει πως ο COVID είναι φυσικός, και είναι ιός νυχτερίδας και τέλος!!! Ωστόσο, είπε σχετικά πρόσφατα ότι μπορεί να έχουμε και κάποιες ΑΦΥΣΙΚΕΣ πανδημίες στο μέλλον!!!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;;;;;;;;;;;;;

el.gr

scr

Back to top button