breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το βδέλυγμα της Ευρώπης ο Omacron κήρυξε πόλεμο κατά της αποικίας του στη Γουαδελούπη που αντιστέκεται σθεναρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Διαρκής εξέγερση! ΒΙΝΤΕΟ

Το βδέλυγμα της Ευρώπης ο Omacron κήρυξε πόλεμο κατά της αποικίας του στη Γουαδελούπη που αντιστέκεται σθεναρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στη δυτική χούντα. Σκηνές χάους, διαρκής εξέγερση, καταστολή. Ο στρατός μαζικά βγήκε στο δρόμο.

Τα υπερκέρδη των φαρμακοβιομηχανιών είναι πάνω από τη λαϊκή βούληση.

Γενική απεργία στις 20 Γενάρη, αποκλεισμοί δρόμων κι οδοφράγματα αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των αποικιοκρατικών αρχών και των διαδηλωτών στη Γουαδελούπη ενάντια στο ναζιστικού τύπου υγειονομικό πάσο, την αναστολή των μη εμβολιασμένων υγειονομικών και πυροσβεστών και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο νησί.

O Φύρερ των εμβολίων Omacron διαμήνυσε ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις από Ευρωπαίους δημοσιογράφους οι οποίοι κι αποχώρησαν επιδεικτικά από τη συνέντευξη τύπου. Η αλαζονεία της εξουσίας είναι τρομερή όταν πιόνια του σαθρού διεθνούς κατεστημένου ανελίσσονται σε περίοπτα πόστα που δεν θα μπορούσαν να προσεγγίσουν ούτε κατά διάνοια σε εποχές κανονικότητας.

dimpenews.com

Back to top button