breaking newsΕλλάδα

Σχέδιο άλωσης της Ελλάδος! • Με κερκόπτορτα το ίδρυμα σώρος

Χειρουργικές παρεμβάσεις για να αλλαχθεί το DNA της κοινωνίας σε απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν

Τα βρόμικα σχέδια του μεγαλοεπενδυτή – «φιλάνθρωπου» Τζορτζ Σόρος για την αξιακή άλωση της ελληνικής κοινωνίας και τον ωμό επηρεασμό της πολιτικής ζωής αποκαλύπτονται πλέον σε όλο τους το μεγαλείο από όσα στοιχεία παρουσιάζονται στους περισσότερους από 2.500 φακέλους των Οργανισμών Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations) που διέρρευσαν οι χάκερ της ομάδας DC Leaks.

Και τα οποία, ως χθες βράδυ, δεν είχαν διαψευσθεί ή αντικρουσθεί, ως προς την εγκυρότητά τους, από τα Open Society Foundations.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι καταιγιστικά και αποδεικνύουν, μεταξύ άλλων, ότι από το 2014 τα ιδρύματα του Σόρος είχαν λάβει από συμβουλευτική εταιρία που εργαζόταν για λογαριασμό τους οδηγίες προκειμένου να πλησιάσουν (μεταξύ άλλων Ευρωπαίων) και Ελληνες ευρωβουλευτές που είναι αποδεδειγμένοι ή πιθανοί σύμμαχοι της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Οι άνθρωποι που πρότεινε στα ιδρύματα του Σόρος η εταιρία και σχετικά με τους οποίους σχολίαζε ότι «είναι πιθανόν να υποστηρίξουν τις αξίες της Ανοιχτής Κοινωνίας» ήταν όλοι -με την εξαίρεση του Μιλτιάδη Κύρκου του Ποταμιού- ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαρροές (η εφημερίδα δεν είναι σε θέση να διασταυρώσει αν έγιναν αντίστοιχα σχόλια και για άλλους Ελληνες πολιτικούς, που δεν διέρρευσαν) δείχνουν επίσης ότι τα ιδρύματα του Σόρος είχαν χρηματοδοτήσει από το προηγούμενο έτος των ευρωεκλογών, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης, 26 πρότζεκτ στην Ελλάδα, ως μία από τις πέντε χώρες προτεραιότητάς τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ συνολικά για τον επηρεασμό της κοινωνίας του συνόλου των κρατών-μελών της Ε.Ε. δαπάνησαν 5.724.934 δολάρια.

Μεταξύ των 26 αυτών «ελληνικών» πρότζεκτ, εντάσσεται και η χρηματοδότηση του Athens Pride, με το ποσό των 26.000 δολαρίων, σε συνεργασία με μία από τις οργανώσεις της κοινότητας των ομοφυλοφίλων, λεσβιών, αμφιφυλοφίλων και διεμφυλικών.

Στόχος ήταν να προωθήσουν την ατζέντα της ΛΟΑΤ κοινότητας και να κάνουν το λόμπινγκ τους οι υποψήφιοι που προέρχονταν από τον χώρο και, το πιθανότερο, αφορούσαν όχι μόνο τις ευρωπαϊκές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της ίδιας χρονιάς.Τα έγγραφα φέρνουν ακόμη στο φως τις προσπάθειες του ιδρύματος να επηρεάσει την ελληνική κοινή γνώμη σχετικά με το ζήτημα της Ουκρανίας.

Για τον σκοπό αυτό χρηματοδότησε το 2015 μελέτη 3.000 λέξεων, που θα περιέγραφε τον χάρτη των φιλοουκρανικών και αντιουκρανικών συναισθημάτων στην Ελλάδα και θα αναγνώριζε τις φωνές που θα έπρεπε να ενισχυθούν.

https://www.dimokratianews.g

Back to top button