breaking newsκοινωνία

Επίθεση με τσεκούρι: «Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο – Η γυναίκα έχασε το μάτι της – Σε κρίσιμη κατάσταση οι άλλοι δύο»

 

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τους τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης καθώς οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση με κίνδυνο να έχουν υποστεί εγκεφαλικές βλάβες ενώ η γυναίκα τραυματίας τελικά έχασε το μάτι της.

«Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ηταν να το ζήσω κι αυτό στα 65 μου χρόνια» λέει συγκλονισμένος ο διευθυντής της ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος μιλώντας για τους βαριά τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. 

«Είναι βαρύτατα δύο ασθενείς, φέρουν βαρύτατες κρανιοκεγκεφαλικές κακώσεις. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τη ζωή. Είναι κρίσιμα τα 24ωρα Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες, όλη νύχτα, με νευροχειρουργική παρέμβαση για τον 56χρονο. Δυστυχώς κι η άλλη γυναίκα έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι σε εξέλιξη οι βλάβες το παρακολουθούμε. Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο. Εχει διαφύγει τον κίνδυνο. Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες. Οι δύο είναι διασωληνωμένοι και δίνουμε μάχη να αποτρέψουμε τις δευτερογενείς βλάβες στον εγκέφαλο» είπε ο κ. Καπραβέλος.

Pronews
Back to top button