Διεθνή

Κοσσυφοπέδιο: Η αστυνομία των Ουτσεκάδων συνέλαβε στα επεισόδια, σάπισε στο ξύλο και είναι σε κώμα τον Ντούσαν 25χρονο νεαρό τ. μουσουλμάνο που έγινε Ορθόδοξος χριστιανός.

Ο νεαρός Ντούσαν Ομπρένοβιτς, ο οποίος συνελήφθη από τους αυτοαποκαλούμενους αστυνομικούς τ. Ουτσεκάδες στο Κοσσυφοπέδιο στα χθεσινά επιεσόδια βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά την κράτηση του και είναι σε κώμα. Στοχοποιήθηκε γιατί ο 25χρονος Ντούσαν είναι πρώην μουσουλμάνος που έγινε χριστιανός Ορθόδοξος.

Ο Ντουσάν είναι ένας νεαρός μουσουλμανικής καταγωγής, γεννημένος Σουλεϊμάν, ο οποίος ασπάστηκε στην Ορθοδοξία και έγινε Ντουσάν. Ο δικηγόρος Predrag Miljković, ο οποίος υπερασπίζεται τον Dušan Obrenović , που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μέλη της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου χθες κατά τη σύλληψη και την κράτησή του, δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει και να φωτογραφίσει τα τραύματά του ενώ ο πελάτης του βρισκόταν υπό κράτηση στη Νότια Μιτρόβιτσα. Ο Miljković επισκέφτηκε ξανά το τραυματισμένο νέο σήμερα και δήλωσε ότι ο Obrenović αιμορραγούσε ακατάσχετα από το arcade χθες το βράδυ, καθώς και ότι χρειάζεται εξέταση από χειρουργό λόγω φόβου εσωτερικής αιμορραγίας, κάτι που υπάρχει και στην αναφορά του γιατρού που εξέτασε τον Obrenović στο νοσοκομείο. . μονάδα κράτησης. Ο Obrenović παραπονιόταν για πόνους και, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, βρίσκεται σε κώμα.

Πάει για Νεομάρτυρας…..αφού η μεταστροφή του στην Ορθοδοξία είναι αυτή που όπλισε το χέρι των δημίων του.. Ντούσαν.

dimpenews.com

Back to top button