Διεθνή

Ισχυρός σεισμός 5αρι στο Άγιον Όρος. Το επίκεντρο του στην καρδιά του Άθωνα στην πρωτεύουσα Καρυές. Αισθητός και στη Θεσσαλονίκη!

Ισχυρός σεισμός 5αρι στο Άγιον Όρος. Το επίκεντρο του στην καρδιά του Άθωνα στην πρωτεύουσα Καρυές. Αισθητός και στη Θεσσαλονίκη!

6αρι ισχυρός σεισμός στην καρδιά του Αγίου Όρος στην πρωτεύουσα του τις Καρυές το επίκεντρο. Επιφανειακός και με διάρκεια. Στις 18.11 μμ Σαββάτου σημειώθηκε ισχυρός σεισμός 5.1 της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 8 χλμ. στα 10χλμ ΒΔ των Καρυών της πρωτεύουσας τη Αθωνικής Πολιτείας και 61.9 χλμ Ανατολικά του Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Το Ευρωμεσογειακό τον έδωσε 5.1 ρίχτερ 24χλμ ΝΑ της Ιερισσού στη Χαλκιδική. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, το απόγευμα του σήμερα Σάββατο 15/2, στο Άγιο Όρος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 8 χλμ. βορειοδυτικά των Καρυών. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χλμ., με τη σεισμική δόνηση να γίνεται αισθητή και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας και ιδιαίτερα αισθητός στη Θεσσαλονίκη..

Η Θεσσαλονίκη είναι το μεγάλο στοίχημα..

Και όμως το μεγάλο διακύβευμα είναι η Θεσσαλονίκη..

Μια τελευταία ”πληροφορία” από πνευματικό παράκεντρο που δόθηκε το 2021 (σσ είδαμε και τα κέντρα) αναφέρει επικείμενο μεγάλο σεισμό σε Ιταλία και Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη. Θα προηγηθεί αυτός της Ιταλίας ή θα είναι δίδυμος σεισμός. Θα υπάρξουν χιλιάδες θύματα στην Ιταλία όπως και στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Ιταλία θα υπάρξουν ως και 500.000 στη Β Ελλάδα λιγότεροι αλλά πάντως μεγάλο νούμερο ( δίνονται ως και αριθμοί 200.000 αν θυμάμαι καλά ) και ειδικά στην μεγάλη της πόλη. Όλα αυτά χρήζουν επαλήθευσης από τα γεγονότα.. Καμιά πρόρρηση δεν κατοχυρώνει την αυθεντικότητά της παρά μόνο από την πραγμάτωσή της. Πνευματικές φήμες, καλό είναι να μην δίνουμε βάση παρά μόνο ως αφορμή για νήψη κι εγρήγορση ( νήψη, έλκει σημασία του εκ του ρήματος νήφω, που σημαίνει είμαι προσεκτικός) Μια καταστροφολική προφητεία δίνεται προς αποτροπή δια της μεταστροφής κι όχι προς πραγμάτωση.

(H Aίτνα ήδη ξεβράζει λάβα σε εντατικούς και πάλι ρυθμούς σεισμοί σημειώνονται και στην Ιταλία. Το άρθρο που έκανε την καταστροφική απευκταία συσχέτιση είναι του 2021. ‘‘Στον αστερισμό επερχόμενου μεγάλου σεισμού;;”)

dimpenews.com

Back to top button